Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παππούς

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Γενικά, ο ονειροκρίτης θεωρεί πως αν ονειρευτείς σου παππού και είναι σε καλή κατάσταση, το όνειρο είναι καλό και συμβολίζει τη μακροημέρευση.

Αν δεις στο όνειρό σου τον παππού σου, που έχει πεθάνει, σημαίνει ότι τον σκέφτεσαι και τον αγαπάς πολύ.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, αν δεις στον ύπνο σου τον παππού σου που έχει πεθάνει, να περιμένεις στενοχώριες. Ίδια είναι η ερμηνεία αν είδες τον πεθαμένο παππού σου σε φέρετρο.

Επίσης, αν ο πεθαμένος παππούς που είδες στο όνειρό σου σου μιλούσε, χωρίς να καταλαβαίνεις τι λέει, αυτό θεωρείται κακό σημάδι και ίσως να συμβεί κάτι δυσάρεστο που θα σε στενοχωρήσει πολύ.

Παρόμοια, αν είδες τον νεκρό παππού σου να σε καλεί, θεωρείται οιωνός ότι πρέπει να προσέξεις. Συνήθως το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ως σημάδι για ατύχημα ή για κακοτυχία στις δουλειές.

Αν όμως δεις παππού που χαμογελά, σημαίνει ευχαρίστηση. Αν σου χαμογελά εσένα, σημαίνει πιθανώς καλά νέα. Η τύχη σου θα σου χαμογελάσει, και ίσως είναι σημάδι για λεφτά.

Αν ο παππούς κρατάει μωρό, αυτό το όνειρο ερμηνεύεται ως προμήνυμα για γονιμότητα και ευτυχισμένες στιγμές.

Από την άλλη πλευρά, αν ονειρευτείς λυπημένο ή παραπονεμένο παππού, αυτό προμηνύει δυσκολίες και εμπόδια. Ακόμα χειρότερα αν ο παππούς κλαίει με δάκρυα, τότε μάλλον κάτι κακό θα συμβεί.

Επίσης, αν ονειρευτείς παππού με χαλασμένα, μαυρισμένα ή κιτρινιάρικα δόντια, κι αυτό προμηνύει στενοχώριες για όποιον είδε το όνειρο. Αν το είδες εσύ, πιθανώς να χάσεις κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή να έχεις απώλειες στα οικονομικά σου.

Αν δεις στο όνειρό σου παππού να σου ζητάει να κάνεις κάτι, μην παραλείψεις να το κάνεις. Αν είναι νεκρός, το όνειρο ίσως να σημαίνει ότι έχεις παραμελήσει κάτι, όπως να του ανάψεις ένα κερί.

Αν δεις στο όνειρό σου τον εαυτό σου να είναι παππούς και γενικά γέρος, χωρίς να νιώθεις ανησυχία ή κίνδυνο, αυτό συνήθως ερμηνεύεται πως νιώθεις πληρότητα και ευτυχία στην οικογένειά σου. Επίσης είναι οιωνός για μακροζωία. Αν όμως δεις ότι είσαι γέρος και άρρωστος παππούς, τότε το όνειρο έχει αρνητική σημασία: δείχνει ότι κάτι σε απασχολεί και φοβάσαι για το μέλλον σου ή την υγεία σου.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου παππού να ζητιανεύει ή να έχει σκισμένα κα λερωμένα ρούχα, σημαίνει ότι κάποιος έχει την ανάγκη σου.

Αν στο όνειρο σου δεις έναν φτωχό παππού αλλά δεν τον βοηθάς, αυτό σημαίνει ότι έχεις αδικήσει κάποιον και χρειάζεσαι εξιλέωση.

Αν ονειρευτείς παππού να κρατά τριαντάφυλλο ή κάποιο άλλο λουλούδι, αυτό ερμηνεύεται ως καλό σημάδι. Οι δουλειές σου θα «ανθίσουν» ενώ για τις γυναίκες ίσως να είναι δείγμα για εγκυμοσύνη.

 

 

Σχόλια