Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κορίτσι

Το νεαρό κορίτσι συμβολίζει συνήθως τη νεότητα, την αθωότητα, την ελπίδα, τον έρωτα ή μια νέα αρχή. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα κορίτσια...

Σε γενικές γραμμές, το να δεις ένα κορίτσι ή πολλά κορίτσια στο όνειρο σου θεωρείται καλό προμήνυμα. Ίσως, να ξεκινήσεις κάτι καινούριο (μια σχέση) ή να εμφανιστεί μια ευκαιρία για μια νέα δουλειά. Επίσης, σε επίπεδο συμβολισμού, ένα νεαρό κορίτσι στο όνειρο μπορείτε να δείχνει κάτι για τη γυναικεία πλευρά σου ή τη σχέση σου με τις άλλες γυναίκες στη ζωή σου. Φυσικά, το πως ακριβώς ερμηνεύεται το όνειρο εξαρτάται από τις υπόλοιπες παραμέτρους και τα χαρακτηριστικά του κοριτσιού.

Έτσι, αν είδες στο όνειρό σου ένα όμορφο ξανθό κορίτσι, αυτό συνήθως συμβολίζει τη χαρά. Πιθανώς να λάβεις τα ευχάριστα νέα που περιμένεις ή μια πρόταση που θα σε γεμίσει χαρά: για γάμο, σπουδές ή για μια νέα εργασία.

Αν είσαι ανύπαντρος άντρας και ονειρεύτηκες ένα μελαχρινό κορίτσι, αυτό το όνειρο μάλλον υποδηλώνει ότι θα έρθει ένας νέος έρωτας ή ότι έχεις ήδη ένα κρυφό έρωτα από άτομο που δεν το περιμένεις! Αν όμως το μελαχρινό κορίτσι που ονειρεύτηκες ήταν πολύ μικρό, και δεν το γνωρίζεις, ίσως να σημαίνει ότι θα έχεις σύντομα μια καλή εξέλιξη ή μεγάλη χαρά στο επάγγελμά σου.

Από την άλλη πλευρά, αν ονειρευτείς πολλές και χαρούμενες κοπέλες που γελούν και παίζουν, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι καλό όνειρο και σημαίνει ότι θα λάβεις ευχάριστα νέα. Για μια νέα παντρεμένη γυναίκα, το όνειρο αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα είναι έγκυος η ίδια ή κάποια γυναίκα στο περιβάλλον της.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου μια κοπέλα να σου προσφέρει κάτι, περίμενε ερωτικό δεσμό με όμορφο τέλος. Γενικά, το κορίτσι στην εφηβεία προαναγγέλλει ότι θα σου γίνουν προτάσεις, κυρίως ερωτικές!

Αν το κορίτσι που είδες στο όνειρό σου είναι στην πραγματικότητα συγγενής σου, για παράδειγμα η κόρη ή αδελφή σου, αυτό είναι απλώς σύμβολο της καλής ή κακής σχέσης σου μαζί της. Για παράδειγμα, αν είδες την κόρη σου να παίζει χαρούμενη, αυτό δείχνει τη θετική σχέση που έχεις μαζί της.

Αν όμως είδες το κορίτσι σου να είναι λυπημένο ή φοβισμένο, αυτό συμβολίζει ότι η σχέση σας περνάει δυσκολίες. Αν το ονειρεύτηκες να κλαίει με δάκρυα ή να έχει αχτένιστα και βρώμικα μαλλιά, αυτό θεωρείται προμήνυμα για κακές εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά, αν είδες ένα δόντι να πέφτει από το κοριτσάκι σου, αυτό θεωρείται καλό σημάδι.

Αν είσαι αγόρι και ονειρεύτηκες το κορίτσι σου να κλαίει, ο ονειροκρίτης ερμηνεύει το όνειρο αυτό συνήθως ότι υπάρχει ανάγκη να την προστατεύσεις και να τη φροντίσεις. Από την άλλη πλευρά, αν ονειρεύτηκες το κορίτσι σου να σου δίνει ένα φιλί σημαίνει ότι την αγαπάς και η σχέση σας θα πάει πολύ καλά!

Τα ρούχα του κοριτσιού

Τα ρούχα του κοριτσιού χρησιμοποιούνται από τον ονειροκρίτη για να ερμηνεύσει καλύτερα το νόημα του ονείρου. Για παράδειγμα, αν το κορίτσι που ονειρεύτηκες φορούσε λευκά ρούχα, αυτό συνήθως συμβολίζει την αγνότητα ή την αθωότητα. Πιθανώς να ξεμπλέξεις από μια δύσκολη κατάσταση στη δουλειά ή να τελειώσει μια σχέση που σε δυσκολεύει. Αν είσαι νέα κοπέλα, και είδες το εαυτό σου να φορά λευκά ρούχα ή να είσαι νύφη, μπορεί να είναι σημάδι για μια σοβαρή σχέση ή γάμο.

Αν όμως το κορίτσι που ονειρεύτηκες φορούσε μαύρα ρούχα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως οιωνός για πένθος ή και θάνατο!

Αν το κορίτσι στο όνειρό σου φορούσε πολύχρωμα ρούχα, αυτό συμβολίζει τη δημιουργικότητα ή την ανάγκη σου για έκφραση. 

Επίσης, το τι σου είπε το κορίτσι στο όνειρο μπορεί να είναι σημαντικό. Αν το κορίτσι σου έλεγε κάτι θετικό ή γενικά αν αισθανόσουν καλά με όσα σου έλεγε, αυτό είναι ένα σημάδι για καλή τύχη ή επιτυχία. Αν όμως το κορίτσι έλεγε κάτι αρνητικό, αυτό θεωρείται σημάδι προειδοποίησης ή κινδύνου. Για παράδειγμα, μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσεις χρήματα από τη δουλειά σου ή, πιο απλά, ότι υπάρχουν κάποιοι που διαδίδουν άσχημα λόγια για εσένα.

Σχόλια