Καρδιές στον ουρανό

Περπατούσα βιαστική σε ένα δρόμο με λίγες στροφές. Θα ξεκινούσα δουλειά πρώτη μέρα. Μόλις είχε ξημερώσει. Στο πεζοδρόμιο συνάντησα πολλούς ανθρώπους που πήγαιναν όλοι στην αντίθετη κατεύθυνση από μένα. Μου εκανε εντύπωση που κανείς δεν πήγαινε όπως εγώ. Αφού πέρασα μερικά σπίτια, έφτασα. Διπλα στην είσοδο βρήκα τον αγαπημένο μου που μου είχε προτείνει αυτή τη δουλειά. Καθόταν σε μια πολυθρόνα και κρατούσε ανοιχτή μια εφημερίδα. Χάρηκε που με είδε αλλά δε θυμόταν τίποτα για τη δουλειά. Θύμωσα που με κορόιδεψε και γύρισα να φύγω. Τότε κοίταξα στον ουρανό και είδα δυο κόκκινες καρδιές, σαν μπαλόνια να αιωρούνται. Τις θαύμασα.
Al1234

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.