Καρδιές στον ουρανό

Περπατούσα βιαστική σε ένα δρόμο με λίγες στροφές. Θα ξεκινούσα δουλειά πρώτη μέρα. Μόλις είχε ξημερώσει. Στο πεζοδρόμιο συνάντησα πολλούς ανθρώπους που πήγαιναν όλοι στην αντίθετη κατεύθυνση από μένα. Μου εκανε εντύπωση που κανείς δεν πήγαινε όπως εγώ. Αφού πέρασα μερικά σπίτια, έφτασα. Διπλα στην είσοδο βρήκα τον αγαπημένο μου που μου είχε προτείνει αυτή τη δουλειά. Καθόταν σε μια πολυθρόνα και κρατούσε ανοιχτή μια εφημερίδα. Χάρηκε που με είδε αλλά δε θυμόταν τίποτα για τη δουλειά. Θύμωσα που με κορόιδεψε και γύρισα να φύγω. Τότε κοίταξα στον ουρανό και είδα δυο κόκκινες καρδιές, σαν μπαλόνια να αιωρούνται. Τις θαύμασα.
Al1234

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.