Πυροβολισμοί την χειρότερη στιγμή

Ήμασταν ο πατερασ μου, η μητέρα μου κ εγώ στο νοσοκομείο για την θεραπεία του πατέρα μου μας βάζουν σε ένα δωμάτιο για να ξεκινήσει η χημειοθεραπεία και ξαφνικά οπωσ Κοιτάζω δίπλα από το δωμάτιο που ήμασταν με δυο νοσηλευτριεσ ήταν σε ένα αμάξι δίπλα δυο τύποι (που δν τον έχω ξαναδεί) που υποτίθεται ήταν πρώην με έναν άλλον κ όπως σκύβουν κάτω κ δν τους βλέπω ξανά σηκώνονται και πυροβολούν προς τη μερια μας κ δν πετυχαίνουν κανένα. Κατεβαίνουν από το αμάξι μετά κ υποτίθεται μπαίνουν μέσα στο νοσοκομείο κ πυροβολούν τον μπαμπά μου κ δν πεθαίνει απλά γεμίζει αίματα. Εγώ με τη μαμά κρυβόμαστε μπαλκόνι βγαίνει με βρίσκει κ μπροστά στον μπαμπά μ κ τη μαμά του παίρνω το όπλο κ τον σκοτώνω εγώ .
Μπελα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια.