ΛΕΙΤΑΝΕΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΣΜΟΥ ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΟΛΥΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΟΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΚΡΗΞΗ,ΧΩΜΑΤΑ ,ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ...
ΕΥΤΥΧΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Το όνειρο με ξυράφι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτό, το είδος του ξυραφιού και το πως αισθάνεστε. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα ξυράφια.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.