σπιτι

Ονειρεύτικαότι είχα καλέσει υδραυλικό να κάνει κάποιες επισκευές στο σπίτι που εδώ και καιρό θέλω να τις κάνω και εκεί που εκτιμούσε τι δουλειές έπρεπε να γίνουν ξαφνικά στη μια γωνία του σπιτιού στην τραπεζαρία έπεσε το ταβάνι. Κοίταξα προς τα πάνω και είδα ότι το σπίτι μου είχε σοφίτα όπου την κεραμοσκεπή την είχε πάρει ο αέρας και ότι στη σοφίτα ήταν απλωμένα ρούχα της οικογένειας και ενώ φυσούσε δυνατά τα ρούχα δεν έφευγαν από τα σχοινιά. Κάλεσα τον άντρα μου στο κινητό να του το πω και ξαφνικά είδα ότι το πάτωμα είχε σκουρόχρωμο μάρμαρο και σε ένα σημείο είχε μια τάπα (σαν αυτές της αποχέτευσης που βλέπουμε στο δρόμο) και είχε υποχωρήσει το πάτωμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί "βαθούλωμα" και τα μάρμαρα να είναι σπασμένα. Ενώ είχα αγχωθεί και έλεγα στον άντρα μου που θα βρούμε λεφτά να τα φτιάξουμε ο υδραυλικός μου έλεγε "μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα". Μετά από αυτό κοίταξα και είδα ότι ο χώρος της τραπεζαρίας ήταν γεμάτος μπάζα και πήρα τη σκούπα να το καθαρίσω.
Nassia

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.