Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Θάλασσα με τεράστια κύματα και υδροστροβιλους

Ήμουν σε ένα μέρος βραχώδη που είχε θάλασσα και σε κάποια σημεία πολύ μικρές παραλίες ..είχε έναν χωματόδρομο που οδηγούσε σε αυτές. Και ήταν ομόνος δρόμος που υπήρχε για να περάσω να φύγω από κει. όπως περπατούσα η θάλασσα άρχισε να κάνει 3-4υδροστροβιλους,και μεγάλα τεράστια κύματα.και σε κάποιο σημείο της έχει ένα οβάλ άνοιγμα που έπεφταν τα νερά της μέσα. Είχε συννεφιά πολύ έτρεχα να αποφύγω τα κύματα ,και εκεί που δεν έχει τπτ βλέπω ένα σπίτι και μπαίνω μέσα, τα κύματα το σκέπαζαν δεν έμπαινε όμως νερό μέσα..ήταν κάποιοι άνθρωποι ,άγνωστοι ,μέσα που απλά έλεγχαν την κατάσταση να μην μπουν νερά μέσα. Κάποια στιγμή ηρέμησαν τα κύματα. περίμενα για να σιγουρευτώ .οι υδροστροβιλοι όμως υπήρχαν ακόμα.βγηκα έξω πήρα τηλ τον άντρα να του πω που ήμουν και ότι προσπαθούσα να φύγω από κει και ξαφνικά βλέπω ένα τεράστιο κύμα να έχει σηκωθεί και λέω στον άντρα μου κλείσε να μπω μέσα δεν πρόλαβα μπήκα κάτω από ένα ξύλινο υπόστεγο αλλά με την φορά του κύματος άρχισε να διαλύεται δεν έπαθα τπτ ούτε με παρέσυρε.. κατάφερα και μπήκα στο σπίτι και ο ένας άνθρωπος προσπαθούσε ν βγάλει κάποια νερά που είχαν μπει μέσα , και ενώ πριν δεν υπήρχε γνωστός μέσα στο σπίτι ,αυτός ο άνθρωπος ήταν ο πατέρας και έλεγε ότι εγώ φταίω που μπήκαν μέσα και που καταστράφηκε το ξύλινο πάτωμα έξω .εκεί ξύπνησα
Lena

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Στο όνειρό σας βλέπετε ότι ακολουθείτε τη συνηθισμένη ροή της καθημερινότητας: πηγαίνετε στο σχολείο, περιμένετε το λεωφορείο, ψωνίζετε σε ένα κατάστημα ή απλά περπατάτε στον δρόμο… Και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει να φορέσετε παντελόνι ή ότι είστε εντελώς γυμνός!

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.