Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Θάλασσα με τεράστια κύματα και υδροστροβιλους

Ήμουν σε ένα μέρος βραχώδη που είχε θάλασσα και σε κάποια σημεία πολύ μικρές παραλίες ..είχε έναν χωματόδρομο που οδηγούσε σε αυτές. Και ήταν ομόνος δρόμος που υπήρχε για να περάσω να φύγω από κει. όπως περπατούσα η θάλασσα άρχισε να κάνει 3-4υδροστροβιλους,και μεγάλα τεράστια κύματα.και σε κάποιο σημείο της έχει ένα οβάλ άνοιγμα που έπεφταν τα νερά της μέσα. Είχε συννεφιά πολύ έτρεχα να αποφύγω τα κύματα ,και εκεί που δεν έχει τπτ βλέπω ένα σπίτι και μπαίνω μέσα, τα κύματα το σκέπαζαν δεν έμπαινε όμως νερό μέσα..ήταν κάποιοι άνθρωποι ,άγνωστοι ,μέσα που απλά έλεγχαν την κατάσταση να μην μπουν νερά μέσα. Κάποια στιγμή ηρέμησαν τα κύματα. περίμενα για να σιγουρευτώ .οι υδροστροβιλοι όμως υπήρχαν ακόμα.βγηκα έξω πήρα τηλ τον άντρα να του πω που ήμουν και ότι προσπαθούσα να φύγω από κει και ξαφνικά βλέπω ένα τεράστιο κύμα να έχει σηκωθεί και λέω στον άντρα μου κλείσε να μπω μέσα δεν πρόλαβα μπήκα κάτω από ένα ξύλινο υπόστεγο αλλά με την φορά του κύματος άρχισε να διαλύεται δεν έπαθα τπτ ούτε με παρέσυρε.. κατάφερα και μπήκα στο σπίτι και ο ένας άνθρωπος προσπαθούσε ν βγάλει κάποια νερά που είχαν μπει μέσα , και ενώ πριν δεν υπήρχε γνωστός μέσα στο σπίτι ,αυτός ο άνθρωπος ήταν ο πατέρας και έλεγε ότι εγώ φταίω που μπήκαν μέσα και που καταστράφηκε το ξύλινο πάτωμα έξω .εκεί ξύπνησα
Lena

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;