Θάλασσα με τεράστια κύματα και υδροστροβιλους

Ήμουν σε ένα μέρος βραχώδη που είχε θάλασσα και σε κάποια σημεία πολύ μικρές παραλίες ..είχε έναν χωματόδρομο που οδηγούσε σε αυτές. Και ήταν ομόνος δρόμος που υπήρχε για να περάσω να φύγω από κει. όπως περπατούσα η θάλασσα άρχισε να κάνει 3-4υδροστροβιλους,και μεγάλα τεράστια κύματα.και σε κάποιο σημείο της έχει ένα οβάλ άνοιγμα που έπεφταν τα νερά της μέσα. Είχε συννεφιά πολύ έτρεχα να αποφύγω τα κύματα ,και εκεί που δεν έχει τπτ βλέπω ένα σπίτι και μπαίνω μέσα, τα κύματα το σκέπαζαν δεν έμπαινε όμως νερό μέσα..ήταν κάποιοι άνθρωποι ,άγνωστοι ,μέσα που απλά έλεγχαν την κατάσταση να μην μπουν νερά μέσα. Κάποια στιγμή ηρέμησαν τα κύματα. περίμενα για να σιγουρευτώ .οι υδροστροβιλοι όμως υπήρχαν ακόμα.βγηκα έξω πήρα τηλ τον άντρα να του πω που ήμουν και ότι προσπαθούσα να φύγω από κει και ξαφνικά βλέπω ένα τεράστιο κύμα να έχει σηκωθεί και λέω στον άντρα μου κλείσε να μπω μέσα δεν πρόλαβα μπήκα κάτω από ένα ξύλινο υπόστεγο αλλά με την φορά του κύματος άρχισε να διαλύεται δεν έπαθα τπτ ούτε με παρέσυρε.. κατάφερα και μπήκα στο σπίτι και ο ένας άνθρωπος προσπαθούσε ν βγάλει κάποια νερά που είχαν μπει μέσα , και ενώ πριν δεν υπήρχε γνωστός μέσα στο σπίτι ,αυτός ο άνθρωπος ήταν ο πατέρας και έλεγε ότι εγώ φταίω που μπήκαν μέσα και που καταστράφηκε το ξύλινο πάτωμα έξω .εκεί ξύπνησα
Lena

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.