Θάλασσα με τεράστια κύματα και υδροστροβιλους

Ήμουν σε ένα μέρος βραχώδη που είχε θάλασσα και σε κάποια σημεία πολύ μικρές παραλίες ..είχε έναν χωματόδρομο που οδηγούσε σε αυτές. Και ήταν ομόνος δρόμος που υπήρχε για να περάσω να φύγω από κει. όπως περπατούσα η θάλασσα άρχισε να κάνει 3-4υδροστροβιλους,και μεγάλα τεράστια κύματα.και σε κάποιο σημείο της έχει ένα οβάλ άνοιγμα που έπεφταν τα νερά της μέσα. Είχε συννεφιά πολύ έτρεχα να αποφύγω τα κύματα ,και εκεί που δεν έχει τπτ βλέπω ένα σπίτι και μπαίνω μέσα, τα κύματα το σκέπαζαν δεν έμπαινε όμως νερό μέσα..ήταν κάποιοι άνθρωποι ,άγνωστοι ,μέσα που απλά έλεγχαν την κατάσταση να μην μπουν νερά μέσα. Κάποια στιγμή ηρέμησαν τα κύματα. περίμενα για να σιγουρευτώ .οι υδροστροβιλοι όμως υπήρχαν ακόμα.βγηκα έξω πήρα τηλ τον άντρα να του πω που ήμουν και ότι προσπαθούσα να φύγω από κει και ξαφνικά βλέπω ένα τεράστιο κύμα να έχει σηκωθεί και λέω στον άντρα μου κλείσε να μπω μέσα δεν πρόλαβα μπήκα κάτω από ένα ξύλινο υπόστεγο αλλά με την φορά του κύματος άρχισε να διαλύεται δεν έπαθα τπτ ούτε με παρέσυρε.. κατάφερα και μπήκα στο σπίτι και ο ένας άνθρωπος προσπαθούσε ν βγάλει κάποια νερά που είχαν μπει μέσα , και ενώ πριν δεν υπήρχε γνωστός μέσα στο σπίτι ,αυτός ο άνθρωπος ήταν ο πατέρας και έλεγε ότι εγώ φταίω που μπήκαν μέσα και που καταστράφηκε το ξύλινο πάτωμα έξω .εκεί ξύπνησα
Lena

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τουαλέτα.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.