Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Νεκρος αδερφος

Όνειρο βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα. Είδα ότι ήμουν με την αδερφή μου , τον ετεροθαλή αδερφό μου και τον έτερο ετεροθαλή αδερφό μου που έχει πεθάνει. Γενικά το όνειρο ήταν καλό, δλδ κάπου τρώγαμε όλοι μαζί ήμασταν αγαπημένοι κλπ. Σε κάποια φάση φεύγει η αδερφή μου με τον εν ζωή αδερφό κ εγώ με τον άλλον που έχει πεθάνει. Μπήκαμε σ αυτοκίνητο όμως στην πορεία πέσαμε σε μεγάλη λακκούβα με αποτέλεσμα να πεταχτώ έξω από το αυτοκίνητο κ να σηκωθώ. Εκεί ξυπνησα. Σε συνέχεια ύπνου ξαναείδα τον νεκρό αδερφό σπίτι όπου τον έβαλα για ύπνο. Να πω εδώ ότι την προηγούμενη μέρα είχα μια κουβέντα για τους αδερφούς μου με μια φίλη μου.
Σοφια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Αντιθέτως με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Αντίθετα στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα χάσετε.