Νεκρος αδερφος

Όνειρο βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα. Είδα ότι ήμουν με την αδερφή μου , τον ετεροθαλή αδερφό μου και τον έτερο ετεροθαλή αδερφό μου που έχει πεθάνει. Γενικά το όνειρο ήταν καλό, δλδ κάπου τρώγαμε όλοι μαζί ήμασταν αγαπημένοι κλπ. Σε κάποια φάση φεύγει η αδερφή μου με τον εν ζωή αδερφό κ εγώ με τον άλλον που έχει πεθάνει. Μπήκαμε σ αυτοκίνητο όμως στην πορεία πέσαμε σε μεγάλη λακκούβα με αποτέλεσμα να πεταχτώ έξω από το αυτοκίνητο κ να σηκωθώ. Εκεί ξυπνησα. Σε συνέχεια ύπνου ξαναείδα τον νεκρό αδερφό σπίτι όπου τον έβαλα για ύπνο. Να πω εδώ ότι την προηγούμενη μέρα είχα μια κουβέντα για τους αδερφούς μου με μια φίλη μου.
Σοφια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.