Νεκρος αδερφος

Όνειρο βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα. Είδα ότι ήμουν με την αδερφή μου , τον ετεροθαλή αδερφό μου και τον έτερο ετεροθαλή αδερφό μου που έχει πεθάνει. Γενικά το όνειρο ήταν καλό, δλδ κάπου τρώγαμε όλοι μαζί ήμασταν αγαπημένοι κλπ. Σε κάποια φάση φεύγει η αδερφή μου με τον εν ζωή αδερφό κ εγώ με τον άλλον που έχει πεθάνει. Μπήκαμε σ αυτοκίνητο όμως στην πορεία πέσαμε σε μεγάλη λακκούβα με αποτέλεσμα να πεταχτώ έξω από το αυτοκίνητο κ να σηκωθώ. Εκεί ξυπνησα. Σε συνέχεια ύπνου ξαναείδα τον νεκρό αδερφό σπίτι όπου τον έβαλα για ύπνο. Να πω εδώ ότι την προηγούμενη μέρα είχα μια κουβέντα για τους αδερφούς μου με μια φίλη μου.
Σοφια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.

Τα κουφέτα στο όνειρο τις περισσότερες φορές είναι σύμβολο χαράς και ευτυχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως μπορεί να σημαίνουν και το αντίθετο...

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.