Νεκρος αδερφος

Όνειρο βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα. Είδα ότι ήμουν με την αδερφή μου , τον ετεροθαλή αδερφό μου και τον έτερο ετεροθαλή αδερφό μου που έχει πεθάνει. Γενικά το όνειρο ήταν καλό, δλδ κάπου τρώγαμε όλοι μαζί ήμασταν αγαπημένοι κλπ. Σε κάποια φάση φεύγει η αδερφή μου με τον εν ζωή αδερφό κ εγώ με τον άλλον που έχει πεθάνει. Μπήκαμε σ αυτοκίνητο όμως στην πορεία πέσαμε σε μεγάλη λακκούβα με αποτέλεσμα να πεταχτώ έξω από το αυτοκίνητο κ να σηκωθώ. Εκεί ξυπνησα. Σε συνέχεια ύπνου ξαναείδα τον νεκρό αδερφό σπίτι όπου τον έβαλα για ύπνο. Να πω εδώ ότι την προηγούμενη μέρα είχα μια κουβέντα για τους αδερφούς μου με μια φίλη μου.
Σοφια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.