Ξυλοκοπος

Είδα μια αυστηρή γυναίκα να διαχειρίζεται τις μεζονέτες έξω από την πόλη σε ένα ύψωμα. Η μία μάλλον ήταν δική μου ή κάποιου κοντινού μου ανθρώπου. Δεν το κατάλαβα αυτό. Πήγα να τη βρω θυμωμένη για κάτι που είπε. Ανέβηκα το ύψωμα μέσα στα σκοτάδια κ δεν έβλεπα τίποτα αλλά μόλις πλησίασα τα σπίτια είχε φως. Πήγα να την βρω και στην αυλή του τελευταίου σπιτιού ήταν ένας άντρας μπροστά από μία στοίβα ξυλα κ έκοβε κι άλλα ιδρωμένος. Δεν ήταν όμορφος κ ήρθε κι αυτός μετά να την βρει. Η γυναίκα ήταν εκνευρισμένη κ λυπημένη με ένα κόκκινο μουτζουρωμενο κραγιόν στα χείλια της. Εκείνη τη στιγμή κ μέσα στο ακατάστατο σπίτι της εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγος με μια μικρή κοπέλα αγκαλιά κ φορούσαν άσπρο μπλουζάκι κ τζιν παντελόνι. Τους έπιασα και τους έβαλα μακριά να φύγουν από μπροστά μου κ αυτός της έδωσε ένα φιλί. Αυτά. Ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία
Ζετα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.