Top στρατηγικές στοιχήματος NFL που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίζετε πιο συχνά στο Sportaza ελλαδα

Αν είστε οπαδός του ποδοσφαίρου και αναζητάτε τις καλύτερες στρατηγικές για το στοίχημα NFL, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μία και μοναδική στοιχηματική στρατηγική που να λειτουργεί πάντα. Ωστόσο, έχουμε κάποιες αποδεδειγμένες μεθόδους και τεχνικές που θα μοιραστούμε και οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τις πιθανότητες στοιχηματικής επιτυχίας σας στο Sportaza ελλαδα: https://sportaza.gr .

Συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις σωστές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ένας πιο έξυπνος παίκτης του NFL αυτή τη σεζόν.

3 Συστήματα στοιχημάτων NFL για τη σεζόν 2023-2024

Ακόμα και οι καλύτερες στρατηγικές για το στοίχημα στο ποδόσφαιρο δεν εγγυώνται ένα τέλειο ποσοστό νίκης. Με αυτό το δεδομένο, η χρήση μιας έξυπνης στοιχηματικής στρατηγικής για το χάντικαπ του NFL αυξάνει τις πιθανότητες νίκης σας.

Ακολουθούν οι τρεις στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να έχετε την καλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά σας στο Sportaza ελλαδα:

#1 - Διαχειριστείτε το Bankroll σας

Η διαχείριση του bankroll είναι ο θεμέλιος λίθος οποιασδήποτε νικηφόρας στρατηγικής για το ποδοσφαιρικό στοίχημα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το σημείο νεκρού σημείου για τα στοιχήματα NFL κατά της εξάπλωσης (ATS) με μια τυπική γραμμή -110 είναι μόλις 52,38%.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που καταφέρνουν να επιλέγουν νικητές στο 53-55% του χρόνου είναι κερδοφόροι μακροπρόθεσμα. Δείχνει επίσης ότι οι σερί ήττες κατά τη διάρκεια μιας μακράς σεζόν είναι αναπόφευκτες.

Οι παίκτες ποδοσφαίρου που ρισκάρουν μόνο το 2-5% του συνολικού bankroll τους σε κάθε παιχνίδι μπορούν να αντέξουν τα σερί απωλειών.

Αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για τους παίκτες που ρισκάρουν πάρα πολλά μετρητά σε κάθε στοίχημα. Ακόμα και αν ένα παιχνίδι μοιάζει "κλειδωμένο", μην ρισκάρετε πάνω από το 5% του bankroll σας σε αυτό.

Μια δημοφιλής στρατηγική διαχείρισης του bankroll είναι να εξετάζετε το bankroll σας σε μονάδες. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτό, είναι ότι χωρίζετε τον στοιχηματικό σας προϋπολογισμό σε έναν καθορισμένο αριθμό μονάδων που χρησιμοποιείτε για να στοιχηματίσετε.

Για παράδειγμα, μια μονάδα θα μπορούσε να αντιστοιχεί στο 5% του συνολικού μπάτζετ στοιχημάτων σας. Ας πούμε ότι έχετε 1000 δολάρια αποκλειστικά για να στοιχηματίσετε στη σεζόν του NFL, μια μονάδα 5% θα ήταν 50 δολάρια.

Δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνετε το μέγεθος μονάδας σε ένα μόνο στοίχημα, ανεξάρτητα από το στοίχημα Sportaza Greece που κάνετε.

#2 - Ποτέ μην ποντάρετε με την καρδιά σας

Οι αρχάριοι συνήθως κάνουν το ίδιο λάθος ξανά και ξανά και βασίζονται στο ένστικτό τους όταν στοιχηματίζουν.

Προτιμούν να ποντάρουν σε αγαπημένες ομάδες ή παίκτες αντί να βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα.

Πριν από την τοποθέτηση των στοιχημάτων σας, η έρευνα είναι ζωτικής σημασίας. Αυτή περιλαμβάνει στατιστικά στοιχεία παικτών και ομάδων, αναφορές τραυματισμών, πλεονέκτημα έδρας, καιρικές συνθήκες, τάσεις, τρέχουσα φόρμα και πολλά άλλα.

#3 - Κατανόηση των τύπων στοιχημάτων

Η κατανόηση των τύπων στοιχημάτων είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μπορείτε να καταλάβετε ποιο είναι καλύτερο να επιλέξετε και ποιο να αποφύγετε.
 
Για παράδειγμα, οι γραμμές πληρωμής μπορεί να είναι πιο κερδοφόρες από τα παρολί, παρά το γεγονός ότι τα παρολί προσφέρουν μεγαλύτερες πληρωμές.
 
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παρολί είναι πιο υψηλού ρίσκου, καθώς χρειάζεστε όλα τα παιχνίδια σας για να κερδίσετε.
 
Με τις γραμμές πληρωμής ενός στοιχήματος, χρειάζεστε μόνο ένα. Ακολουθούν οι πιο δημοφιλείς μορφές στοιχημάτων στο Sportaza ελλαδα για να διαλέξετε ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε:
 

  • Moneyline - Ευθύ στοίχημα για το ποια ομάδα θα κερδίσει.
  • Spread - Στοίχημα με χάντικαπ πόντων για να είναι και οι δύο πλευρές ισόπαλες κάτω από ένα αναγραφόμενο σύνολο.
  • Props - Στοιχήματα σε προτάσεις παικτών ή παιχνιδιών ανεξάρτητα από το τελικό σκορ.
  • Parlays - Συνδυασμός πολλαπλών στοιχημάτων σε ένα στοίχημα με υψηλότερο ρίσκο και υψηλότερες αποδόσεις.
  • Teasers - Το ίδιο με τα parlays, αλλά με πόντους που προστίθενται στις επιλογές σας.
  • Futures - Στοιχήματα σε γεγονότα που θα διεξαχθούν στο μέλλον, όπως το Super Bowl.

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να μείνετε μακριά από τα parlays και τα teasers, ειδικά αν είστε αρχάριος.

Αν πάτε 3-1 στοιχηματίζοντας 11 δολάρια για να κερδίσετε 10 δολάρια σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια NFL, αυτό σημαίνει κέρδος 19 δολάρια. Τα ίδια τέσσερα παιχνίδια σε ένα παρολί των 10 δολαρίων θα είχαν ως αποτέλεσμα απώλεια 10 δολαρίων.

Τα parlays και τα teaser είναι διασκεδαστικά, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε, οπότε είναι καλύτερο να μη δοκιμάζετε την τύχη σας, ειδικά αν το bankroll σας δεν είναι πολύ μεγάλο.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.