Γάμος

Καλημέρα, είδα στον υπνό μου, οτι ετοιμαζόμουν να παντρευτω, αλλά δεν ημουν καθολου ευτυχισμενη. Δεν τον ενοιωθα δικο μου ανθρωπο...Δεν ημουν καθολου ευτυχισμενη. Δεν νομιζω να ειδα και την συνεχεια, αν τελικα εγινε ο γαμος, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι πηγαμε να χορεψουμε νησιωτικα σε καποια στιγμη και ενω θεωρητικα ηξερε να χορευει, στην πραξη δεν τα ηξερε τα βηματα και ελεγε οτι εγω δεν τα ηξερα!! (μπορει να μην εχει και καμια σημασια αυτο!!) Τι σημαινεί το ονειρο μουυυ? Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει ένα όνειρο με έναν ψίθυρο, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Το συνολικό νόημα αυτού του ονείρου εξαρτάται από το περιβάλλον, τον χαρακτήρα του ψιθύρου και τα συναισθήματα που συνοδεύουν το όνειρο.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.