Μαύρο τζιπ

Ειδα στον υπνο μου οτι οδηγουσα ενα μαυρο τζιπ και ημουν με τον συντροφο μου μου ζητησε να του κανω δωρο τα Χριστουγεννα 2 πουκαμισα τι σημαινει αυτο;
Sissi

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Σισυ, πιθανώς η σχέση σου να περνάει κάποια φάση αβεβαιότητας. Τα πουκάμισα που ζήτησε ο φίλος σου  δείχνουν διάθεση για ανανέωση από μέρους του.

Το μαύρο αυτοκίνητο γενικά δεν είναι καλός οιωνός. Δείχνει απώλεια, κάποια αρρώστια ή ακόμα και θάνατο. Το ότι είδες όμως να κάθεσαι εσύ στο τιμόνι του τζιπ σημαίνει και το εντελώς αντιθετο: πως σχεδιάζεις κάποια αλλαγή στη ζωή σου και τώρα οι συνθήκες είναι ευνοικές για να την πραγματοποιήσεις. Μη βιαστείς όμως...

 

 

 

Σια

πριν από 4 χρόνια 1 μήνας

Ειδε ο σύντροφός μου στον ύπνο του ότι πήγε να τράκαρε η τράκαρε με άσπρο τζιπ τι σημαίνει;

ΙΩΑΝΝΑ

πριν από 1 χρόνο 10 μήνες

Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου ότι με τσίμπησε φίδι και οδηγούσε η συνετός φος μου γρήγορα ήταν βράδυ οδηγούσε μαύρο τζιπ εγώ φόβο είχα πολύ που με τσίμπησε φίδι αλλά από τν μια έλεγα δν έχω πάθει κάτι ή δες λίγο με τσίμπησε δν θυμάμαι αν είχα το δάγκωμα και έτρεχε και του λέω αντε φθάνουμε θα πηγαίναμε στο νοσοκομείο αλλά μετά ξύπνησα δν φθάσαμε ποτέ.... Τι σημαίνει αυτό το όνειρο;

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.