Μαύρο τζιπ

Ειδα στον υπνο μου οτι οδηγουσα ενα μαυρο τζιπ και ημουν με τον συντροφο μου μου ζητησε να του κανω δωρο τα Χριστουγεννα 2 πουκαμισα τι σημαινει αυτο;
Sissi

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Σισυ, πιθανώς η σχέση σου να περνάει κάποια φάση αβεβαιότητας. Τα πουκάμισα που ζήτησε ο φίλος σου  δείχνουν διάθεση για ανανέωση από μέρους του.

Το μαύρο αυτοκίνητο γενικά δεν είναι καλός οιωνός. Δείχνει απώλεια, κάποια αρρώστια ή ακόμα και θάνατο. Το ότι είδες όμως να κάθεσαι εσύ στο τιμόνι του τζιπ σημαίνει και το εντελώς αντιθετο: πως σχεδιάζεις κάποια αλλαγή στη ζωή σου και τώρα οι συνθήκες είναι ευνοικές για να την πραγματοποιήσεις. Μη βιαστείς όμως...

 

 

 

Σια

πριν από 4 χρόνια 1 μήνας

Ειδε ο σύντροφός μου στον ύπνο του ότι πήγε να τράκαρε η τράκαρε με άσπρο τζιπ τι σημαίνει;

ΙΩΑΝΝΑ

πριν από 1 χρόνο 10 μήνες

Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου ότι με τσίμπησε φίδι και οδηγούσε η συνετός φος μου γρήγορα ήταν βράδυ οδηγούσε μαύρο τζιπ εγώ φόβο είχα πολύ που με τσίμπησε φίδι αλλά από τν μια έλεγα δν έχω πάθει κάτι ή δες λίγο με τσίμπησε δν θυμάμαι αν είχα το δάγκωμα και έτρεχε και του λέω αντε φθάνουμε θα πηγαίναμε στο νοσοκομείο αλλά μετά ξύπνησα δν φθάσαμε ποτέ.... Τι σημαίνει αυτό το όνειρο;

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Οταν κατουράμε στην πραγματικότητα, νιώθουμε ένα περιττό βάρος να φεύγει από πάνω μας. Το ίδιο συμβαίνει συνήθως όταν βλέπουμε να κατουράμε στον ύπνο μας, οπότε είναι καλό όνειρο. Εξαίρεση: όταν βλέπουμε να λερωνόμαστε με ούρα - σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι καλό όνειρο.