Μαύρο τζιπ

Ειδα στον υπνο μου οτι οδηγουσα ενα μαυρο τζιπ και ημουν με τον συντροφο μου μου ζητησε να του κανω δωρο τα Χριστουγεννα 2 πουκαμισα τι σημαινει αυτο;
Sissi

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 10 μήνες

Σισυ, πιθανώς η σχέση σου να περνάει κάποια φάση αβεβαιότητας. Τα πουκάμισα που ζήτησε ο φίλος σου  δείχνουν διάθεση για ανανέωση από μέρους του.

Το μαύρο αυτοκίνητο γενικά δεν είναι καλός οιωνός. Δείχνει απώλεια, κάποια αρρώστια ή ακόμα και θάνατο. Το ότι είδες όμως να κάθεσαι εσύ στο τιμόνι του τζιπ σημαίνει και το εντελώς αντιθετο: πως σχεδιάζεις κάποια αλλαγή στη ζωή σου και τώρα οι συνθήκες είναι ευνοικές για να την πραγματοποιήσεις. Μη βιαστείς όμως...

 

 

 

Σια

πριν από 4 χρόνια 4 μήνες

Ειδε ο σύντροφός μου στον ύπνο του ότι πήγε να τράκαρε η τράκαρε με άσπρο τζιπ τι σημαίνει;

ΙΩΑΝΝΑ

πριν από 2 χρόνια 1 μήνας

Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου ότι με τσίμπησε φίδι και οδηγούσε η συνετός φος μου γρήγορα ήταν βράδυ οδηγούσε μαύρο τζιπ εγώ φόβο είχα πολύ που με τσίμπησε φίδι αλλά από τν μια έλεγα δν έχω πάθει κάτι ή δες λίγο με τσίμπησε δν θυμάμαι αν είχα το δάγκωμα και έτρεχε και του λέω αντε φθάνουμε θα πηγαίναμε στο νοσοκομείο αλλά μετά ξύπνησα δν φθάσαμε ποτέ.... Τι σημαίνει αυτό το όνειρο;

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Το κυριολεκτικό φτύσιμο είναι κακή συνήθεια. Σε συμβολικό επίπεδο, δείχνει προσβολή και μείωση του ατόμου. Κάπως αντίστοιχα εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φτύσιμο.