πεθαμενη μητερα με χρυση κορωνα μας καλει σε τραπεζι

στο παλιο πατρικο μας σπιτι η μαμα μου(οπου εχει πεθανει εδω και 7 χρονια )νεα και ομορφη με χρυση κορωνα στο κεφαλι της καλουσε την αγαπημενη της ξαδερφη να ερθει στο τραπεζι και της ειπε η θεια μου γιατι τι εγινε και εκεινη της απαντησε ελα γιατι περιμενω πολλους. η μαμα μου στις 24/10 θα λεισει 7 χρονια που λειπει απο κοντα μας. η θεια μου λεει μηπως περμενουμε καποιο παιδακι (που δεν περιμενουμε),αλλα μου ειπε οτι ειναι για την δικη μου οικογενεια γιατι ηταν στο σπιτι μας. τι σημαινει ολο αυτο? ευχαριστω πολυ
φανη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.