periergo oneiro

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ...ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ..ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΟΝΙΑΣΤΙΚΟΥ ΜΟΥ)ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΕΓΛΕΙΨΕ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΤΟΠΟ ..ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ..ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΦΡΥΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΧΝΟ..ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑ ΕΚΛΕΓΑ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ..ΑΣΧΗΜΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ....ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΕΒΓΑΛΑ ΣΚΟΥΡΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.