Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

κόκκινη μπλούζα ρούχο

Εγώ πριν μιάμιση βδομάδα περίπου, είδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο χωριό μου, στο πατρικό μου και είδα τον πατέρα μου, που έχει πεθάνει εδώ και 8 μήνες να θέλει να φύγουμε για Γερμανία με το αεροπλάνο.Εγώ δεν ήθελα να ταξιδέψω, φοβόμουν να μπω μέσα στο αεροπλάνο, όπως φοβάμαι και στην πραγματικότητα.Ηθελα να ακυρώσω το ταξίδι, άλλα είδα πως φοβόταν και ο πατερας μου να μπει οπως φοβόταν οταν ζούσε.Τελικά είδα τον πατέρα μου να λέει στον αδερφο μου με νόημα οτι θα βγάλουμε εισητήριο και θα πάμε απο κει με το αυτοκίνητο. (Ενοούσε με το καράβι απο ηγουμενίτσα, άλλα το είπε κάπως διαφορετικά.) Εγώ σαν να μην κατάλαβα τι εννοούσε και έλεγα στον αδερφό μου συνέχεια τι ήθελε να πει με αυτό.Ο αδερφός μου θύμωσε και άρχισε να με μαλώνει και είδα πως μαλώναμε και οι 2 σε ενα τραπεζάκι.Μετά είδα πιο πέρα μια μεγάλη κρεμάστρα που κρέμονταν ρούχα σε κρεμάστρες.Είδα πως πήρα μια κόκκινη μακριά μπλούζα σαν καλοκαιρινή άλλα τα μανίκια ήταν μακριά.Την κρατούσα στα χέρια μου και την έδειχνα σαν να ήθελα να την αγοράσω.Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε.Πάντος μου έκανε εντύπωση η μπλούζα.Τι μπορεί να σημαίνει γενικά η σημασία του ονείρου? Εστειλα και αλλα ονειρα,άλλα δεν πήρα ακόμα απάντηση.Μπορείτε αν θελετε να απαντατε πιο γρήγορα σας παρακαλώ.Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.
βαλάντω

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.