κόκκινη μπλούζα ρούχο

Εγώ πριν μιάμιση βδομάδα περίπου, είδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο χωριό μου, στο πατρικό μου και είδα τον πατέρα μου, που έχει πεθάνει εδώ και 8 μήνες να θέλει να φύγουμε για Γερμανία με το αεροπλάνο.Εγώ δεν ήθελα να ταξιδέψω, φοβόμουν να μπω μέσα στο αεροπλάνο, όπως φοβάμαι και στην πραγματικότητα.Ηθελα να ακυρώσω το ταξίδι, άλλα είδα πως φοβόταν και ο πατερας μου να μπει οπως φοβόταν οταν ζούσε.Τελικά είδα τον πατέρα μου να λέει στον αδερφο μου με νόημα οτι θα βγάλουμε εισητήριο και θα πάμε απο κει με το αυτοκίνητο. (Ενοούσε με το καράβι απο ηγουμενίτσα, άλλα το είπε κάπως διαφορετικά.) Εγώ σαν να μην κατάλαβα τι εννοούσε και έλεγα στον αδερφό μου συνέχεια τι ήθελε να πει με αυτό.Ο αδερφός μου θύμωσε και άρχισε να με μαλώνει και είδα πως μαλώναμε και οι 2 σε ενα τραπεζάκι.Μετά είδα πιο πέρα μια μεγάλη κρεμάστρα που κρέμονταν ρούχα σε κρεμάστρες.Είδα πως πήρα μια κόκκινη μακριά μπλούζα σαν καλοκαιρινή άλλα τα μανίκια ήταν μακριά.Την κρατούσα στα χέρια μου και την έδειχνα σαν να ήθελα να την αγοράσω.Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε.Πάντος μου έκανε εντύπωση η μπλούζα.Τι μπορεί να σημαίνει γενικά η σημασία του ονείρου? Εστειλα και αλλα ονειρα,άλλα δεν πήρα ακόμα απάντηση.Μπορείτε αν θελετε να απαντατε πιο γρήγορα σας παρακαλώ.Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.
βαλάντω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.