Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

κόκκινη μπλούζα ρούχο

Εγώ πριν μιάμιση βδομάδα περίπου, είδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο χωριό μου, στο πατρικό μου και είδα τον πατέρα μου, που έχει πεθάνει εδώ και 8 μήνες να θέλει να φύγουμε για Γερμανία με το αεροπλάνο.Εγώ δεν ήθελα να ταξιδέψω, φοβόμουν να μπω μέσα στο αεροπλάνο, όπως φοβάμαι και στην πραγματικότητα.Ηθελα να ακυρώσω το ταξίδι, άλλα είδα πως φοβόταν και ο πατερας μου να μπει οπως φοβόταν οταν ζούσε.Τελικά είδα τον πατέρα μου να λέει στον αδερφο μου με νόημα οτι θα βγάλουμε εισητήριο και θα πάμε απο κει με το αυτοκίνητο. (Ενοούσε με το καράβι απο ηγουμενίτσα, άλλα το είπε κάπως διαφορετικά.) Εγώ σαν να μην κατάλαβα τι εννοούσε και έλεγα στον αδερφό μου συνέχεια τι ήθελε να πει με αυτό.Ο αδερφός μου θύμωσε και άρχισε να με μαλώνει και είδα πως μαλώναμε και οι 2 σε ενα τραπεζάκι.Μετά είδα πιο πέρα μια μεγάλη κρεμάστρα που κρέμονταν ρούχα σε κρεμάστρες.Είδα πως πήρα μια κόκκινη μακριά μπλούζα σαν καλοκαιρινή άλλα τα μανίκια ήταν μακριά.Την κρατούσα στα χέρια μου και την έδειχνα σαν να ήθελα να την αγοράσω.Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε.Πάντος μου έκανε εντύπωση η μπλούζα.Τι μπορεί να σημαίνει γενικά η σημασία του ονείρου? Εστειλα και αλλα ονειρα,άλλα δεν πήρα ακόμα απάντηση.Μπορείτε αν θελετε να απαντατε πιο γρήγορα σας παρακαλώ.Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.
βαλάντω

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.