κόκκινη μπλούζα ρούχο

Εγώ πριν μιάμιση βδομάδα περίπου, είδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο χωριό μου, στο πατρικό μου και είδα τον πατέρα μου, που έχει πεθάνει εδώ και 8 μήνες να θέλει να φύγουμε για Γερμανία με το αεροπλάνο.Εγώ δεν ήθελα να ταξιδέψω, φοβόμουν να μπω μέσα στο αεροπλάνο, όπως φοβάμαι και στην πραγματικότητα.Ηθελα να ακυρώσω το ταξίδι, άλλα είδα πως φοβόταν και ο πατερας μου να μπει οπως φοβόταν οταν ζούσε.Τελικά είδα τον πατέρα μου να λέει στον αδερφο μου με νόημα οτι θα βγάλουμε εισητήριο και θα πάμε απο κει με το αυτοκίνητο. (Ενοούσε με το καράβι απο ηγουμενίτσα, άλλα το είπε κάπως διαφορετικά.) Εγώ σαν να μην κατάλαβα τι εννοούσε και έλεγα στον αδερφό μου συνέχεια τι ήθελε να πει με αυτό.Ο αδερφός μου θύμωσε και άρχισε να με μαλώνει και είδα πως μαλώναμε και οι 2 σε ενα τραπεζάκι.Μετά είδα πιο πέρα μια μεγάλη κρεμάστρα που κρέμονταν ρούχα σε κρεμάστρες.Είδα πως πήρα μια κόκκινη μακριά μπλούζα σαν καλοκαιρινή άλλα τα μανίκια ήταν μακριά.Την κρατούσα στα χέρια μου και την έδειχνα σαν να ήθελα να την αγοράσω.Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε.Πάντος μου έκανε εντύπωση η μπλούζα.Τι μπορεί να σημαίνει γενικά η σημασία του ονείρου? Εστειλα και αλλα ονειρα,άλλα δεν πήρα ακόμα απάντηση.Μπορείτε αν θελετε να απαντατε πιο γρήγορα σας παρακαλώ.Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.
βαλάντω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.