Κοκκινα μαλλιά

Χαίρεται, είδα στο όνειρο μου ότι είχα έντονα, κόκκινα μαλλιά, μακρυά και ίσια, ήταν πολύ περιποιημένα και πάρα πολύ όμορφα. ήμουν πολύ όμορφη και χαρούμενη και το πρόσωπο μου γαλήνιο και χαμογελαστό. ένιωθα πολύ ξεχωριστή, όμορφη και ανανεωμένη με αυτά τα μαλλιά ενω στην πραγματικότιτα το μαλλί μου ειναι καστανό... τι σημαίνουν όλα αυτά ;
Ειρήνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Καλό όνειρο! Το ανθόνερο συμβολίζει το αγνό και το όμορφο, και στα όνειρα μας είναι οιωνός για χαρά, επιτυχίες, τύχη και καλές ειδήσεις.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.