Tουαλέτα

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας περιγράψω ένα όνειρο το οποίο το βλέπω συχνά. Βλέπω πως πηγαίνω τουαλέτα, σε διάφορα κτίρια κάθε φορά, που ο χώρος εκεί είναι πάντα περίεργος. Είναι σχεδόν πάντα βρώμικα, άλλοτε μυρίζει, σχεδόν πάντα οι τουαλέτες έχουν παράξενες πόρτες από τις οποίες φαίνεσαι όταν κάθεται κάποιος στη λεκάνη. Επιπλέον πολλές φορές δεν έχει καν πόρτες και με βλέπω να κάθομαι αλλά να ντρέπομαι. Το έχω δει πάρα πολλές φορές αυτό το όνειρο και θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε μία εξήγηση. Ευχαριστώ!
Δημητρούλα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.