Tουαλέτα

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας περιγράψω ένα όνειρο το οποίο το βλέπω συχνά. Βλέπω πως πηγαίνω τουαλέτα, σε διάφορα κτίρια κάθε φορά, που ο χώρος εκεί είναι πάντα περίεργος. Είναι σχεδόν πάντα βρώμικα, άλλοτε μυρίζει, σχεδόν πάντα οι τουαλέτες έχουν παράξενες πόρτες από τις οποίες φαίνεσαι όταν κάθεται κάποιος στη λεκάνη. Επιπλέον πολλές φορές δεν έχει καν πόρτες και με βλέπω να κάθομαι αλλά να ντρέπομαι. Το έχω δει πάρα πολλές φορές αυτό το όνειρο και θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε μία εξήγηση. Ευχαριστώ!
Δημητρούλα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.