στο νοσοκομείο

Θα ήθελα να μου εξηγήσετε. Στο ύπνο μου βλέπω συνέχεια οτι δεν ειμαι καλά και ειμαι στο νοσοκομείο. Αν δεν κανω λαθος δυο φορές που το είδα αυτό έκανα και εισαγωγή στο νοσοκομείο. Σημερα και 2 φορές ακόμα αυτό τον μήνα είδα οτι πάλι ημουν σε νοσοκομείο και τς 3 φορές ειμαι στο κρεβάτι ξάπλα. Απλά σήμερα μετά από οτι είδα στο νοσοκομείο, είδα ότι ημουν στο διάδρομο και μπηγκα σε ένα δωμάτιο και είδα την γιαγιά μου σε ένα κρεβάτι ξάπλα η οποια πριν 10 μηνες είχε πεθάνει, να είναι ξσπλα διπλα η μαμά μου και τρεις γιατροί και μολις μπηγκα εχω η γιαγιά μου έπαθε ένα σοκ δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και μολις μ κοιτάξε η γιαγιά μ στα ματατια συνήλθε και ύστερα μ κοίταξαν όλοι γιατροί και όσοι ήταν εκει. Την γιαγιά μ είχα να την δω 3 μήνες στον ύπνο που ημουν μέσα στο νοσοκομείο. Τι σημαίνει οκ αυτο
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.