Λασποθαλασσα με καταγάλανα νερά

Ήμουν σε μια φυσιολογική παραλία με την οικογένεια μου και κάποιους φίλους. Παίζαμε με μια μπάλα μέχρι που ένας φίλος του κολλητου μου ήρθε να με φωνάξει και να μου κανει νόημα να πάω σε στον εε άρχισα να πηγαίνω προς σε αυτόν αλλά αυτός όλο και έτρεχε και εγώ τον κυνηγούσα και μετά από πολύ ώρα που ετρεξα σε όλο το χωριό και σε κάτι χωράφια έφτασα σε μια απομακρυσμένη παραλία παράδεισος παραλία..ήταν μια παραλία με άσπρη άμμο και γαλάζια κρυστάλλινα νερά υπήρχε ένα μαγαζί πολύ όμορφο μαγαζί. Εγώ είχα μαζευτεί και κοιτουσα σαν χάνος το τοπίο τέτοιο όμορφο και μοναδικό τοπίο πρώτη φορά είχα δει. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ήρθε με πήρε και καθησαμε σ'ενα από τα τραπέζια και μιλούσαμε σχετικά με την παραλία και με το να φέρω την παρέα μου εδώ..μέχρι που ξεκίνησαν μεγάλα κύματα τεράστια μεγάλα κύματα που άλλαξαν το χρώμα της σε μπλε σκούρο και σιγά σιγά η θάλασσα γινόταν στεριά με λάσπη και φύκια πολλά και η άμμος έγινε βρωμικη. Έπειτα άρχισε να έρχεται ξανά η θάλασσα σιγά σιγά και να διώχνει το απαίσιο αυτό τοπίο και να το φέρνει στην αρχική του μορφή..αυτό διέρκησε αρκετά λεπτά μέχρι που η θάλασσα ήταν όπως και όταν μαγεύτηκα από αυτήν στην αρχή μόνο που τώρα την φοβόμουν και ήθελα να φύγω όπως και έκανα άρχισα να πηγαίνω προς τα πίσω μέχρι που γύρισα να την δω και είδα το ουτοπικό αυτό τοπίο και ήθελα να κολυμπήσω στα νερά της..αλλά περπάτησα προς το γυρισμό..
Αγαπη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.