Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Λασποθαλασσα με καταγάλανα νερά

Ήμουν σε μια φυσιολογική παραλία με την οικογένεια μου και κάποιους φίλους. Παίζαμε με μια μπάλα μέχρι που ένας φίλος του κολλητου μου ήρθε να με φωνάξει και να μου κανει νόημα να πάω σε στον εε άρχισα να πηγαίνω προς σε αυτόν αλλά αυτός όλο και έτρεχε και εγώ τον κυνηγούσα και μετά από πολύ ώρα που ετρεξα σε όλο το χωριό και σε κάτι χωράφια έφτασα σε μια απομακρυσμένη παραλία παράδεισος παραλία..ήταν μια παραλία με άσπρη άμμο και γαλάζια κρυστάλλινα νερά υπήρχε ένα μαγαζί πολύ όμορφο μαγαζί. Εγώ είχα μαζευτεί και κοιτουσα σαν χάνος το τοπίο τέτοιο όμορφο και μοναδικό τοπίο πρώτη φορά είχα δει. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ήρθε με πήρε και καθησαμε σ'ενα από τα τραπέζια και μιλούσαμε σχετικά με την παραλία και με το να φέρω την παρέα μου εδώ..μέχρι που ξεκίνησαν μεγάλα κύματα τεράστια μεγάλα κύματα που άλλαξαν το χρώμα της σε μπλε σκούρο και σιγά σιγά η θάλασσα γινόταν στεριά με λάσπη και φύκια πολλά και η άμμος έγινε βρωμικη. Έπειτα άρχισε να έρχεται ξανά η θάλασσα σιγά σιγά και να διώχνει το απαίσιο αυτό τοπίο και να το φέρνει στην αρχική του μορφή..αυτό διέρκησε αρκετά λεπτά μέχρι που η θάλασσα ήταν όπως και όταν μαγεύτηκα από αυτήν στην αρχή μόνο που τώρα την φοβόμουν και ήθελα να φύγω όπως και έκανα άρχισα να πηγαίνω προς τα πίσω μέχρι που γύρισα να την δω και είδα το ουτοπικό αυτό τοπίο και ήθελα να κολυμπήσω στα νερά της..αλλά περπάτησα προς το γυρισμό..
Αγαπη

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.