Λασποθαλασσα με καταγάλανα νερά

Ήμουν σε μια φυσιολογική παραλία με την οικογένεια μου και κάποιους φίλους. Παίζαμε με μια μπάλα μέχρι που ένας φίλος του κολλητου μου ήρθε να με φωνάξει και να μου κανει νόημα να πάω σε στον εε άρχισα να πηγαίνω προς σε αυτόν αλλά αυτός όλο και έτρεχε και εγώ τον κυνηγούσα και μετά από πολύ ώρα που ετρεξα σε όλο το χωριό και σε κάτι χωράφια έφτασα σε μια απομακρυσμένη παραλία παράδεισος παραλία..ήταν μια παραλία με άσπρη άμμο και γαλάζια κρυστάλλινα νερά υπήρχε ένα μαγαζί πολύ όμορφο μαγαζί. Εγώ είχα μαζευτεί και κοιτουσα σαν χάνος το τοπίο τέτοιο όμορφο και μοναδικό τοπίο πρώτη φορά είχα δει. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ήρθε με πήρε και καθησαμε σ'ενα από τα τραπέζια και μιλούσαμε σχετικά με την παραλία και με το να φέρω την παρέα μου εδώ..μέχρι που ξεκίνησαν μεγάλα κύματα τεράστια μεγάλα κύματα που άλλαξαν το χρώμα της σε μπλε σκούρο και σιγά σιγά η θάλασσα γινόταν στεριά με λάσπη και φύκια πολλά και η άμμος έγινε βρωμικη. Έπειτα άρχισε να έρχεται ξανά η θάλασσα σιγά σιγά και να διώχνει το απαίσιο αυτό τοπίο και να το φέρνει στην αρχική του μορφή..αυτό διέρκησε αρκετά λεπτά μέχρι που η θάλασσα ήταν όπως και όταν μαγεύτηκα από αυτήν στην αρχή μόνο που τώρα την φοβόμουν και ήθελα να φύγω όπως και έκανα άρχισα να πηγαίνω προς τα πίσω μέχρι που γύρισα να την δω και είδα το ουτοπικό αυτό τοπίο και ήθελα να κολυμπήσω στα νερά της..αλλά περπάτησα προς το γυρισμό..
Αγαπη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;