Θυμωμένη γατα

Ειδα στον ύπνο μου πως ημουν μεσα με μια αποθήκη και ξαφνικα μου επιτέθηκε μια λεοπαρ γατα,με δαγκωσε ξμε χτυπουσε με την ουρα της.Ηταν εξαγριωμενη κ εγω πονουσα πολυ.Στην αποθήκη ηταν ομως κ καποιος αλλος μαζι μου,δεν θυμάμαι ποιος,μονο πως φορουσε μαυρα και τον καλουσα σε βοήθεια. Εκείνος ηρθε,επιασε την γατα απ την ουρα και την ηρεμισε.Τοσε εγω ζητησα να γίνει ευθανασία αλλα μου ειπε πως οι γάτες παρουσιάζουν εξαφάνιση κ καλο θα ηταν απλα να την μαντροσουμε καπου.εμφανιστηκε κ μια μαυρη ασπρη γατα,ηρεμη που απλά με κοιτούσε. Τι σημαίνει ?ευχαριστώ
ΓΕΩΡΓΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.