Κρεμασμένος από την γέφυρα.

Είδα όνειρο πως είχα πάει στο χωριο μου, μετά από πολλά χρόνια, και περνώντας από το ποτάμι του χωριού,το οποίο σπάνια το έβλεπα γεμάτο και άγριο, στο ονειρο το είδα άγριο θολό και με σκουπίδια της Πόλης (σακούλες κουτάκια κ.α).υστερα πήγα να περάσω απέναντι από μια γέφυρα μονο για πεζούς, πέρασα γρήγορα βλέποντας κάτω και στο τέλος ανακαλύπτω οτι είναι κλειστή με τοίχο, ήταν ψηλά να πηδήξω, κοίταξα πίσω που μπήκα και εκεί είχε μια μπάρα, εκεί βλέπω ένα κύριο,περαστικό να με κοιτάει και να χαμογελάει με ειρωνία χωρίς να μου δώνει καμία σημασία να φεύγει (δεν ξέρω πως πέρασα την μπάρα για να ανέβω στην γέφυρα)που μάλλον θα είχε απαγορευτικό, επειδή ήταν πιο εύκολο από την άλλη πλευρά προσπαθησα να πάω αλλά η γέφυρα έτριζε (φτιαγμένη από ξύλο) και σε μια φάση κάθε βήμα που έκανα έπεφτα, η γέφυρα είχε αναποδογύρισει και εγω κρατιόμουν από ένα σχοινί, μετά από λίγο Πιάνομαι με δύναμη σε μια τρύπα που είχε και σκαρφαλώνω περνοντας στον δρόμο...
ΝΙΚΟΣ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.