Εγκυμοσύνη

Καλησπερα, είδα στο όνειρο ότι ήμουν 3 μηνών έγκυος από τον πρώην μου που έχουμε χωρισει εδώ και 5 μήνες από τότε που έχει φύγει σε άλλη χώρα. Είδα πως ήταν μακριά και τον πήρα τηλέφωνο να του το πω και ήμουν χαρούμενη και αγχωμένη μαζί και το έλεγα στην μαμά μου Τι σημαίνει αυτο;
Έλλη Τσ.

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Αν δεις όνειρο πως έχεις ή βρήκες γεμάτο πορτοφόλι, το όνειρο σου είναι καλό.

Το άδειο πορτοφόλι σημαίνει οικονομικά προβλήματα, φτώχεια, στενοχώριες και καταστροφή.