Αστυνομία και παπούτσια

Είδα στον ύπνο μου ότι ένας γνωστός μου κορόιδεψε τον μεθυσμένο παππού του, ο οποίος εκτός ονείρου δεν είναι παππούς του.. Έτσι αυτος του έκλεψε ένα αυτοκίνητο. Εγώ όλα αυτά τα έβλεπα από μακριά.. Δεν είχα μέρος στα γεγονότα. Έπειτα αυτός φώναξε την αστυνομία και ψάχνανε να βρούνε το παιδί που είχε κλέψει το αυτοκίνητο.Υστερα ξαφνικά εγώ βρεθηκα σε ένα πολυκατάστημα και κοιτούσα παπούτσια, συγκεκριμένα στην αρχή καφέ σανδάλια και μαύρα ήταν μικρά νούμερα και μερικά χαλασμένα δεν τα δοκίμασα. Προχώρησα και ειδα τακούνια πέδιλα μς λεπτό ψηλό τα τακούνι.. Το δοκίμασα μου άρεσε αλλά το ένιωθα κάπως περίεργα σαν να μην το περπατούσα καλά η σαν να με σφίγγει.. Μετά έριξα καταλαθος κάτι ρούχα κάτω κι ήρθε μια κοπέλα να τα μαζέψει.
Νεφέλη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Καλό όνειρο! Το ανθόνερο συμβολίζει το αγνό και το όμορφο, και στα όνειρα μας είναι οιωνός για χαρά, επιτυχίες, τύχη και καλές ειδήσεις.

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.