Αστυνομία και παπούτσια

Είδα στον ύπνο μου ότι ένας γνωστός μου κορόιδεψε τον μεθυσμένο παππού του, ο οποίος εκτός ονείρου δεν είναι παππούς του.. Έτσι αυτος του έκλεψε ένα αυτοκίνητο. Εγώ όλα αυτά τα έβλεπα από μακριά.. Δεν είχα μέρος στα γεγονότα. Έπειτα αυτός φώναξε την αστυνομία και ψάχνανε να βρούνε το παιδί που είχε κλέψει το αυτοκίνητο.Υστερα ξαφνικά εγώ βρεθηκα σε ένα πολυκατάστημα και κοιτούσα παπούτσια, συγκεκριμένα στην αρχή καφέ σανδάλια και μαύρα ήταν μικρά νούμερα και μερικά χαλασμένα δεν τα δοκίμασα. Προχώρησα και ειδα τακούνια πέδιλα μς λεπτό ψηλό τα τακούνι.. Το δοκίμασα μου άρεσε αλλά το ένιωθα κάπως περίεργα σαν να μην το περπατούσα καλά η σαν να με σφίγγει.. Μετά έριξα καταλαθος κάτι ρούχα κάτω κι ήρθε μια κοπέλα να τα μαζέψει.
Νεφέλη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο χρηματιστήριο, σύντομα θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

Αν όμως δεις όνειρο ότι επενδύεις σε μετοχές, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις άσκοπα τα χρήματά σου.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;