Σκυλος - λυκοσκυλο

Ειδα οτι σε ενα μπαλκονι υπηρχαν δυο γερμανικα ποιμενικα (χρώματα καφέ με μαύρο και τα 2) τα οποία κοιμόντουσαν(δεν ήταν δικά μου).. Μετά ξύπνησαν και έρχονταν από πίσω μου και τα 2 βγήκα από την πολυκατοικία και έρχονταν από πίσω μου πάλι... στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετά λέω στον εαυτό μου ηρέμησε και δεν θα σε βλάψουν... έμεινα ακίνητη και άρχισαν να γλείφουν τα πόδια μου ... Τέλοπαντον πήγα να μπω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και συνέχισαν να έρχονται γύρισα και είπα στα σκυλιά να φύγουν να πάνε πίσω... με άκουσαν αλλά όταν γύρισα την πλάτη μου αυτά ξανάρχονται από πίσω μου... Αυτό συνεχίστηκε για ακόμα 2 φορές και αργότερα όταν τους ξαναείπα πηγαίνετε πίσω με υπάκουσαν τα σκυλιά και εκείνη την στιγμή βγήκε και το αφεντικό τους και τα φώναξε να γυρίσουν πίσω! Τι μπορεί να σημαίνει??
Vicky

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.