Σκυλος - λυκοσκυλο

Ειδα οτι σε ενα μπαλκονι υπηρχαν δυο γερμανικα ποιμενικα (χρώματα καφέ με μαύρο και τα 2) τα οποία κοιμόντουσαν(δεν ήταν δικά μου).. Μετά ξύπνησαν και έρχονταν από πίσω μου και τα 2 βγήκα από την πολυκατοικία και έρχονταν από πίσω μου πάλι... στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετά λέω στον εαυτό μου ηρέμησε και δεν θα σε βλάψουν... έμεινα ακίνητη και άρχισαν να γλείφουν τα πόδια μου ... Τέλοπαντον πήγα να μπω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και συνέχισαν να έρχονται γύρισα και είπα στα σκυλιά να φύγουν να πάνε πίσω... με άκουσαν αλλά όταν γύρισα την πλάτη μου αυτά ξανάρχονται από πίσω μου... Αυτό συνεχίστηκε για ακόμα 2 φορές και αργότερα όταν τους ξαναείπα πηγαίνετε πίσω με υπάκουσαν τα σκυλιά και εκείνη την στιγμή βγήκε και το αφεντικό τους και τα φώναξε να γυρίσουν πίσω! Τι μπορεί να σημαίνει??
Vicky

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.