Σκυλος - λυκοσκυλο

Ειδα οτι σε ενα μπαλκονι υπηρχαν δυο γερμανικα ποιμενικα (χρώματα καφέ με μαύρο και τα 2) τα οποία κοιμόντουσαν(δεν ήταν δικά μου).. Μετά ξύπνησαν και έρχονταν από πίσω μου και τα 2 βγήκα από την πολυκατοικία και έρχονταν από πίσω μου πάλι... στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετά λέω στον εαυτό μου ηρέμησε και δεν θα σε βλάψουν... έμεινα ακίνητη και άρχισαν να γλείφουν τα πόδια μου ... Τέλοπαντον πήγα να μπω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και συνέχισαν να έρχονται γύρισα και είπα στα σκυλιά να φύγουν να πάνε πίσω... με άκουσαν αλλά όταν γύρισα την πλάτη μου αυτά ξανάρχονται από πίσω μου... Αυτό συνεχίστηκε για ακόμα 2 φορές και αργότερα όταν τους ξαναείπα πηγαίνετε πίσω με υπάκουσαν τα σκυλιά και εκείνη την στιγμή βγήκε και το αφεντικό τους και τα φώναξε να γυρίσουν πίσω! Τι μπορεί να σημαίνει??
Vicky

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.