Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Σκυλος - λυκοσκυλο

Ειδα οτι σε ενα μπαλκονι υπηρχαν δυο γερμανικα ποιμενικα (χρώματα καφέ με μαύρο και τα 2) τα οποία κοιμόντουσαν(δεν ήταν δικά μου).. Μετά ξύπνησαν και έρχονταν από πίσω μου και τα 2 βγήκα από την πολυκατοικία και έρχονταν από πίσω μου πάλι... στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετά λέω στον εαυτό μου ηρέμησε και δεν θα σε βλάψουν... έμεινα ακίνητη και άρχισαν να γλείφουν τα πόδια μου ... Τέλοπαντον πήγα να μπω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και συνέχισαν να έρχονται γύρισα και είπα στα σκυλιά να φύγουν να πάνε πίσω... με άκουσαν αλλά όταν γύρισα την πλάτη μου αυτά ξανάρχονται από πίσω μου... Αυτό συνεχίστηκε για ακόμα 2 φορές και αργότερα όταν τους ξαναείπα πηγαίνετε πίσω με υπάκουσαν τα σκυλιά και εκείνη την στιγμή βγήκε και το αφεντικό τους και τα φώναξε να γυρίσουν πίσω! Τι μπορεί να σημαίνει??
Vicky

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.