Πυροβολισμοί

Είδα στο ύπνο μου ότι ειμουν σε ένα σαν ξενοδοχείο και εγώ και 2 άλλοι προσπαθούσαμε να βρούμε έναν ύποπτο τελικά τον βρήκαμε ξεκίνησαν πυροβολισμοί και οι αντίπαλοι ήταν πολλοί τελικά έμεινα μόνος μου κλειδώθηκα σε ένα δωμάτιο για να γλιτώσω έσπασαν την πόρτα και ξανακλειδωθηκα σε ένα άλλο ποιο Μέσα και μέχρι να σπάσουν και αυτή την πόρτα βγήκα από το παράθυρο και Επειδή δεν μπορούσα να πηδήξω κάτω ήταν πολύ ψηλά μπήκα στο διπλανό και καθόμουν σκυφτός μέχρι να φύγουν για να μην με καταλάβουν. Είδα ότι σκότωσα κάποια άτομα και ότι το όπλο μου σαν να μην δούλευε καλά κολλούσε συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ
Γιώργος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.