Υποδύομαι, Ιστορική προσωπικότητα,

είδα στον ύπνο μου ότι υποδυόμουν τον Μέγα Αλέξανδρο, και μάλιστα προσπαθούσα να βρω τα πιο κατάλληλα ενδύματα ώστε να μοιάζει όσο περισσότερο από πάνω μέχρι κάτω, και υπήρχε κάποια αγωνία, αν εν τέλει τα βρώ, και πως θα σχολιαστώ από το κοινό. Το πιο παράξενο από όλα είναι ότι, δεν ήταν κάποιο θέατρο, ούτε έμοιαζε στην κλασσική μορφή του, που όλοι γνωρίζουμε, και έχουμε εικόνα. Είχε την μορφή,ενός κλασσικού σύγχρονου διαμερίσματος ο χώρος κατά τον οποίο ετοιμαζόμουν, και ο χώρος που θα βρισκόμουν στην τελική φάση ενός πολύ μεγάλου δωματίου μεγάλου εκθεσιακού χώρου, ή πνευματικού κέντρου μέσα στο οποίο υπήρχε κοινό με κλασσικό κυριλέ ντύσιμο καθιστό,όχι συμμετρικά και όχι σε στοίχιση.Εγώ βρισκόμουν όρθιος όπως και κάποιοι άλλοι που φαίνονταν ότι εκπροσωπούν μία ιδιότητα, όπως εγώ.Μάλιστα ο καθείς εκπροσωπούσε, ότι πιο κατάλληλο και ταιριαστό υπήρχε,ως προς εκείνον. Βρισκόμασταν διάσπαρτοι μέσα στον χώρο ασύμμετρα, και έχω την εντύπωση, πως ανέμενα την σειρά μου ώστε να απευθυνθώ σε όλους τους παρευρισκόμενους για κάποιο σοβαρό θέμα.
Άδης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.