Γυαλί από στόμα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είδα στον ύπνο μου ότι έβγαζα (σαν εμετό)γυαλιά καθαρά σαν κρύσταλλο από το στόμα χωρις όμως να πονάω ή να αιμοραγω. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να είναι?
Μαρία

Ετικέτες

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια 10 μήνες

Παιδιά ακριβως το ίδιο είδα και εγώ αλλά είδα στη συνέχεια του ονείρου ότι ο πατέρας μου έτρωγε βίδες.. Μετά από 4 μήνες πέθανε από καρδιά ο θείος μου ο αδελφός του πατέρα μου... Δεν ξέρω τι είναι αλλά δεν είναι καλό

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.