Ανατίναξη σπιτιού

Καλημέρα σας είδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο σπίτι που έμενα με τον πρώην σύζυγό μου με τον οποίο έχουμε χωρίσει 12 χρόνια, και ηταν και αυτός εκεί. Και για κάποιο λόγο που δεν ξέρω έβαλε δυναμίτη γύρω γύρω στο σπίτι ( το σπίτι βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας τριώροφης οικογενειακής πολυκατοικίας ) και το ανατίναξε. Για ένα περίεργο λόγο το σπίτι κόπηκε οριζόντια, χωρίστηκε αλλά δεν έπεσε . Κόπηκαν τα πάντα , τοίχοι κολώνες όλα, Υπήρχαν ραγισμένοι τοίχοι με χιαστά ραγίσματα αλλά το σπίτι δεν έπεσε τελείως. ένοιωθα φόβο κ έτρεμα κ αναρωτιόμουν αν θα προλάβω να βγω έξω πριν πέσει όλη η πολυκατοικία. Στην πολυκατοικία αυτή σήμερα μένει ο πατέρας του και η αδελφή του και αυτός με την σύντροφό που είχε όταν χωρίσαμε. Δεν έχουμε καμία σχέση και δεν μιλάμε πάρα σπάνια αν τύχει.
Νανά

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.