Εγώ και η κοπέλα μου

Καλησπέρα είδα στο όνειρο μου ότι πήγαινα με την κοπέλα μου σε έναν φίλο μου που μας ειχε καλέσει σε ένα τράπεζει και την ωρα που φτασαμε και η κοπελα μου κατεβεικε γεια να παρκαρω,μεχρι ομως εγω να παρκαρω παρατηρησα οτι πηγε να χαιρετηση τον φιλο μου και δωσανε κρυφα ενα φιλη όμως εγω τους είδα και όταν της είπα ελα λίγο ποιο κάτω να μιλήσουμε και με είδε ότι ήμουν με νεύρα γύρισε και μου είπε να σου εξηγήσω τι ακριβός γίνεται
Κώστας

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.