Η φίλη μου με τον άντρα μου

Γειά σος το όνειρο που είδα ήταν πρωί Κυριακής πολύ νωρίς και πετάχτηκα από τον ύπνο μου Είδα πως είχα ραντεβού με το αγορι μ να βγούμε είχα ετοιμάστει και του έστελνα μυνηματα και τον περιμένα ήταν σαν απογευματάκι σούρουπο Ξαφνικά άρχισε να μην μου απανταει Μετά από πολύ ώρα που δεν μου απάντουσε συνδέετε ξαφνικα στο ινσταγκραμ και αρχίζει να μ γράφει Βλεπωω έχει ανεβάσει φωτογραφίες την φίλη μου που έχουμε πολύ καιρό να βρεθούμε και ότι είναι μαζί σε μια καφετέρια στο χωριό του ενώ εκεί στις φωτογραφίες φένετε να έχει πολύ ήλιο. Του στέλνω και του λέει τι είναι αυτά και μου λέει (τώρα δν θυμάμαι ακριβός) ότι ταλαιπωρίθικε να την βγάλει φωτογραφιες Λέω δεν θες να ανεβάζουμε μαζι και ανέβασες αυτήν Και εγώ με πολλά νεύρα πεταχτικα από τον ύπνο μου
ΤΟΝΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.