Γάτες και μυρμήγκια

Ήμουν σε έναν εξωτερικό χώρο και ξαφνικά όλο το έδαφος γύρω μου άρχισε να γεμίζει γάτες που ολοένα και πλήθαιναν και δεν με άφηναν να προχωρήσω. Οι γάτες δεν κουνιοντουσαν ήταν απλά τα σώματα τους στο έδαφος και πολλαπλαδιαζόντουσαν. Μετά από λίγο πάνω στα σώματα των γατών άρχισαν να εμφανίζονται χιλιάδες μυρμήγκια που ανεβοκατέβαιναν στις γάτες και ερχόντουσαν προς το μέρος μου. Στκ τέλος εμφανίστηκε ένας άντρας που γνώριζα πως είχε ενθρικες διαθέσεις. Νιώθω πως το όνειρο αυτό δεν είναι και πολύ καλό :/
Μαρία

Στέφανος

πριν από 4 χρόνια 1 μήνας

Απίστευτο!!!! Είδα παρόμοιο όνειρο με αυτό που περιγράφεις!!! Τι σημαινει ξέρει κανείς???

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.