Θάλασσα και παιδί

Βρισκόμουν με το παιδί μου σε ένα ύψωμα και βλέπαμε τη θάλασσα που απλωνόταν μπροστά μας και τη θαυμάζαμε. Μετά το παιδί μου σε μικρότερη ηλικία πάντα απο αυτή που είναι σήμερα, μπαινει με τα ρούχα στη θάλασσα και κολυπμπά με ευχαρίστηση. Η θάλασσα ήταν πολύ καθαρή και ηρεμη, κρυστάλλινα νερά. Ευχαριστώ πολύ.
Βογκελ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.