Ζάλη και υποθερμία

Είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν πολύ άρρωστη, είχα υποθερμία και ζαλιζόμουν, σχεδόν δεν είχα τις αισθήσεις μου. Βρισκόμουν σε γνώριμο χώρο σπιτιού με ένα άτομο που δεν έβλεπα το πρόσωπο του αλλά ένιωθα ότι είναι κοντινό μου άτομο (όχι οικογενειακό όμως) και με βοηθούσε να συνέλθω και να γίνω γρήγορα καλά.
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.