Άλογο σε φράχτη

Καλημέρα, ονειρεύτηκα ένα μαύρο δυνατό άλογο ξαφνικά να χτυπά τον φράχτη μας με το κεφάλι του στο σύνορο με γειτονικό σπίτι τρεις φορές και να χαλάει τα κάγκελα της περιφραξης αλλά το σταματήσαμε και επιδιορθωσαμε τις ζημιές. Τι μπορεί να σημαίνει?
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...