Γέννα, πανηγύρι, βενζινάδικο, εξορκισμός

Είδα ότι πήγαμε με την μητέρα μου, την αδερφή μου και τους φίλους μου σε ένα πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο. Το πανηγύρι γινόταν σε ένα βενζινάδικο σε ένα κοντινό χωριό. Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού γέννησα (δεν είμαι σίγουρη για το φύλο του μωρού). Τότε, μια Ρωμά που ήταν εκεί με τον άντρα της, ήρθε και μου είπε ότι θα ήταν καλό να κάνουμε εξορκισμό στο μωρό και έτσι κ έκανε. Ξάπλωσε το μωρό σε ένα τραπέζι, έβαλε από πάνω ένα χαρτί (σαν αφίσα) που έλεγε ΧΞΣ και έλεγε διάφορες προσευχές υποθέτω. Το σκηνικό το παρακολουθούσαν η μητέρα μου και η αδερφή μου, ενώ εγώ ήμουν πιο πίσω, διότι δεν ένιωθα άνετα με τη διαδικασία καθώς δεν ασπαζομαι καμία πίστη. Αφού τελείωσε όλο αυτο, εγώ κρατούσα το μωρό και ρώτησα την μητέρα μου ποιανού τελικά είναι το μωρό γιατί δεν θυμόμουν (ήμουν ανάμεσα στον πρώην μου και σε ένα άλλο παλικάρι). Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι του πρώην μου και αν δεν το θέλω μπορούμε να του το δώσουμε (βέβαια το είπε με σαρκαστική διάθεση). Εγώ αρνήθηκα και αποφάσισα να το κρατήσω. Ξύπνησα κάπως προβληματισμένη, γιατί μου φάνηκε πολύ συμβολικό όνειρο.
Ελευθερία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και δύσκολα τα αποφεύγουμε. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το σπυρί στα όνειρα;