Ψάρεμα και γατα

Είχα πάει για ψάρεμα σε σημείο που είχε πόλους ακόμα ψαράδες γύρο μου, σε παραλία. Γενικα δν βγάζανε όλοι ψάρια, είδα μόνο έναν να βγάζει. Έριξα και εγώ, και με το που έριξα κατευθείαν τσιμπισε το τράβαγα πρως τα έξω και φαινόταν μεγάλο. ήταν δυνατό το τραβιγμα. Καθώς το έφερνα έξω είδα κάτι από πίσω να κινείτε, ήταν μιαν γάτα που ακολουθούσε κολυμποντας το ψάρι μου να το αρπάξει, εγώ άρχισα να τραβάω πιο γρήγορα και τελικά δν πρόλαβε και το πείρα αυτή όμως ακολουθισε το ψάρι μέχρι εμένα και τότε μόλις είδε ότι δν μπόρεσε να μου πάρει το ψάρι όπως είχα τα χέρια μου σκημενος χαμηλά και ξεαγκυστρωνα το ψάρι με δάγκωσε στο χέρι και μου κανε μια μικρή πληγή. Και τότε ξύπνισα. Το χρώμα της γάτας ήταν γκρι.
Γιάννης Αργυρόπουλος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;