καραφλη και μουγκη

γεια σας! λοιπον ειδα ενα ονειρο οτι βρισκομουν με τον αντρα μου σε ενα βουναλακι και προσπαθουσαμε να ανεβουμε ξαφνικα ειδε (κοπρανα ) κατω και αρχιζει να μου φωναζει μα καλα εκει βρηκες να κανεις την αναγκη σου.. εξαφανιστηκε ο αντρας μου και βρεθηκα σε ενα σπιτι με μια γυναικα η οποια κατι μου εκανε το τι δεν θυμαμαι και αρχιζε να μου λεει αντε μιλα γιατι θα διπλωσει η γλωσσα σου και θα μεινεις μουγκη αρχισα να μην μπορω να μιλαω πηγα στον καθρευτη να δω την γλωσσα μου οντως ειχε διπλωσει και δεν μπορουσα να μιλησω αλλα ειδα τον εαυτο μου καραφλο και φαναζοντας της τι μου εκανες ? εβγαλα την γλωσσα μου με τα χερια με οση δυναμη ειχα και στο τελος ξεδιπλωσε η γλωσσα και μιλησα.. τι να συμαινει αυτο? ειναι 3 μερες τωρα που βλεπω περιεργα ονειρα
christy

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Τα όνειρα με παπούτσια εξηγούνται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του υποδήματος, αλλά και το ποιον είδες να τα φοράει. Τα παπούτσια αντιπροσωπεύουν τις πορείες μας στη ζωή, τις επιλογές που κάνουμε και την κατεύθυνση που ακολουθούμε.