Καρδιές στον ουρανό

Περπατούσα βιαστική σε ένα δρόμο με λίγες στροφές. Θα ξεκινούσα δουλειά πρώτη μέρα. Μόλις είχε ξημερώσει. Στο πεζοδρόμιο συνάντησα πολλούς ανθρώπους που πήγαιναν όλοι στην αντίθετη κατεύθυνση από μένα. Μου εκανε εντύπωση που κανείς δεν πήγαινε όπως εγώ. Αφού πέρασα μερικά σπίτια, έφτασα. Διπλα στην είσοδο βρήκα τον αγαπημένο μου που μου είχε προτείνει αυτή τη δουλειά. Καθόταν σε μια πολυθρόνα και κρατούσε ανοιχτή μια εφημερίδα. Χάρηκε που με είδε αλλά δε θυμόταν τίποτα για τη δουλειά. Θύμωσα που με κορόιδεψε και γύρισα να φύγω. Τότε κοίταξα στον ουρανό και είδα δυο κόκκινες καρδιές, σαν μπαλόνια να αιωρούνται. Τις θαύμασα.
Al1234

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";