Όλο χρυσός σταυρός επάνω στο στέρνο του πεθαμένου πατέρα μου

Βρίσκομαι σε Ένα σκοτεινό διαμέρισμα και οδεύω προς ένα τραπέζι όπου κάθονται διάφορα άτομα σκοτεινά στην φυσιογνωμία για να ξεκινήσουμε ένα σεμινάριο ξαφνικά μπαίνει ο πατέρας μου από την είσοδο του σπιτιού αλλά ήτανε αρκετά σκοτεινός έτρεξα να τον αγκαλιάσω αλλά έτρεξε και βγήκε έξω στο μπαλκόνι και στο φως καθώς γύρισε το κεφάλι του όταν το φώναξα είδα πως ήτανε το στέρνο του ολόγυμνο και πάνω του υπήρχε ένας τεράστιος χρυσός σταυρός με χρυσή καδένα τον αγκάλιασα τον φίλησα και μου είπε να κάνω το σεμινάριο. Ωστόσο δεν μου μιλούσε ήταν η σκέψη του την οποία προώθησε για να μου πει αυτό που ήθελε.
Goon

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται γενικά πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ότι θα έχετε ευημερία, πλούτη και καλή υγεία.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.