Ψάρια και κατσαρίδες

Είδα ότι βρισκόμουν στο σπίτι και ξαφνικά στις γωνίες στους τοίχους είχε ένα μικρό ζωντανό κόκκινο ψαράκι. Έπειτα αναρωτιόμουν πως γίνεται να φυτρώνουν τα ψάρια στους τοίχους. Από που μπαίνουν. Αργότερα σε άλλο μέρος του σπιτιού το ψάρι έγινε κατσαρίδα. Σε προσπάθεια του γιου μου να τη πιάσει είχε ανέβει στο αυτί του και περπάταγε. Και εγώ τρομαγμένη να του φωνάζω σκότωσε τη είναι πάνω σου.
Loukia

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;