γυναικα με μαντιλι να φοραει ολομαυρα

το ονειρο που ειδα ηταν μια γυναικα με ολομαυρα ρουχα και φορουσε μαντιλι μαυρο.στα χερια της κρατουσε ενα νεογεννητο κοριτσακι και μου λεει η γυναικα ρενα παρτο ειναι η κορη σου αυτη που ειχε πεθανει το 2007 ηρθε στην μητερα της την πηρα αγκαλια σφιχτα και αρχισα να κλαιω θυμαμαι καθως την εσφιγγα απανω μου μου ερχοταν μια ομορφη μυρωδια που δεν εχω ξανανιωσει ετσι και ξεπεταχτηκα απο των υπνο .δεν το ειπα στο συζηγο γιατι θα μου λεγε αντε παλι.δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι ,αλλα η αγκαλια που το εκανα αυτο το μωρο με γαληνεψε μεσα μου.σας ευχαριστω εκ των προτερων.
ρενα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.