Μωρό

ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΚΙΝΕΖΑΚΙ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟ.ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑ Κ ΤΟ ΘΥΛΑΣΑ.ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΊΟ.
ΕΥΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.