τα παιδιά μου και το ατύχημα

Καλησπέρα. Είδα Ενα όνειρο προχθές οτι ήμουν στο δρόμο με τα παιδιά μου και την κουνιαδα το Ενα παιδί μας έφυγε από τα χέρια και βρέθηκε στην μέση του δρόμου και το άλλο παιδί μου το χάσει και το έψαχνα παντού για να το βρω. Εχθές ειδα Ενα άλλο όνειρο ότι τα παιδιά μου θα πήγαιναν εκδρομή όταν μπήκαν στο λεωφορείο και τα χαιρέτησα κατευθείαν όταν ξεκίνησε είχαν ένα ατύχημα και το λεωφορείο καταστράφηκε και τα παιδιά δεν τα έβρισκα.
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.