κλοπη αυτοκιμητου

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.