Γαμοσ-ξυλοδαρμος

είδα ότι ειμασταν μια παρέα από κοπέλες και γυναίκες,όλες σε φορέματα άσπρα,σαν νυφικά,αλλά υπήρχε νύφη (δεν την ξέρω,δεν είδα το πρόσωπο τησ καλα) Ειμασταν κάπου σαν ένα δάσος,αλλά δεν είδα Πολλα δέντρα,και καθώς περπατούσαμε η μία πίσω από την άλλη,μια έπεσε, από περίπου ένα μέτρο. μετά δεν κατάλαβα τι έγινε αλλά η μητέρα μου με έδερνε (φορούσε και αυτή άσπρο φόρεμα) και την ρώτησα "γιατί με χτυπάς" με αδύναμη φωνή και κλαίγοντας. Εξήγηση?
Μελινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης την Τύχη ή την Ατυχία στα όνειρα; Τι συμβαίνει όταν βλέπεις να σου συμβαίνει κάτι τυχερό; Πρέπει να χαρείς ή μήπως είναι καλύτερο να φυλαχθείς από τις κακοτοπιές;

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.