Νεκρη γατα

Καλημέρα είδα ένα όνειρο ότι ένας γείτονας μ έφερε μια νεκρη γατα στο σπίτι μου και την άφησε στην αυλή μου (και καλά ότι την εφσγε ο σκύλος μου) και μετά από λίγο είδα την γάτα μου να τρώει αυτήν την γάτα και είχε και αίματα... Επίσης στην νεκρη γατα φαινόταν φουσκωμένη η κοιλιά της και ανοιγμενη λιγο
Πανος θυμαρας

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Ο βουλευτής είναι σημαντικός παράγοντας της δημοκρατικής λειτουργίας. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα που βλέπουμε βουλευτές;  Όπως θα δείτε δεν θεωρείται καλό όνειρο...

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.