Νεκρος αδερφος

Όνειρο βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα. Είδα ότι ήμουν με την αδερφή μου , τον ετεροθαλή αδερφό μου και τον έτερο ετεροθαλή αδερφό μου που έχει πεθάνει. Γενικά το όνειρο ήταν καλό, δλδ κάπου τρώγαμε όλοι μαζί ήμασταν αγαπημένοι κλπ. Σε κάποια φάση φεύγει η αδερφή μου με τον εν ζωή αδερφό κ εγώ με τον άλλον που έχει πεθάνει. Μπήκαμε σ αυτοκίνητο όμως στην πορεία πέσαμε σε μεγάλη λακκούβα με αποτέλεσμα να πεταχτώ έξω από το αυτοκίνητο κ να σηκωθώ. Εκεί ξυπνησα. Σε συνέχεια ύπνου ξαναείδα τον νεκρό αδερφό σπίτι όπου τον έβαλα για ύπνο. Να πω εδώ ότι την προηγούμενη μέρα είχα μια κουβέντα για τους αδερφούς μου με μια φίλη μου.
Σοφια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Ενα από τα καλά όνειρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα βιβλία στο όνειρό σας σημαίνουν ότι κάτι καλό θα σας συμβεί.