ΜΑΜΑ...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...

ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ Η 3η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΖΩΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΥ...ΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥ... ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ. ΤΗ 2η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΩ. ΗΞΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΤΗ 3η ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ -ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ-ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...;...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.