Άσπρο μεγάλο σε ηλικία μαλτεζάκι

Είδα τον σκυλάκο της κολλητής μου (μαλτεζ που δεν βρίσκετε πια στην ζωή) να κοιμάτε σε μια γωνία απ εξω από ένα σπίτι, καλοκαίτρι και να ερχετε και να με κάνει αγκαλιές μόλις τον ειδα και να του λέω ότι τον αγαπάω πολύ. Όταν τον βρήκα κοιμόταν και τον βρήκα εντελώς τυχαία. Φαινόταν κουρασμένος και σαν να περιμένει να φύγει... Αυτό ήταν το δεύτερο μέρος του ονείρου (τον χάσαμε πριν 5 μήνες και δεν ήταν σε καλή κατάσταση)
Nana

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.