Κλοπή

Είδα στον ύπνο μου πως, εκεί που περίμενα σε μια γωνιά να έρθει μοα φίλη μου, μου κλέψανε την τσάντα και έναν σάκο. Προσπάθησα να φτάσω τους κλέφτες αλλά έτρεχαν γρήγορα και όταν φώναζα στους περαστικούς να τους σταματήσουν, δεν το έκαναν. Όταν τους έφτασα, είδα πως μπήκαν μέσα σε ένα σπίτι και ισχυρίζονταν πως τα αντικείμενα αυτά ήταν δικά τους. Με τα πολλά και τα λίγα φωνάζω την αστυνομία, αλλά μέχρι να έρθει υπήρξαν έντονες διαμάχες ανάμεσα μας. Όταν τελικά λύθηκε από τους αστυνομικούς η υπόθεση, αυτόματα άρχισαν να καίγονται οι κλέφτες σε μια πολύ έντονη και ξαφνική φωτιά.
Άννα-Μαρια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.